Jornada de formació sobre la Llei de Protecció a la Infància i Adolescència

Última revisió 06-02-2024 10:45
07/02/2024

L'àrea d'Atenció a les Persones organitza una jornada de formació, treball i debat entorn aquesta llei que vol protegir infants i adolescents de la violència.

Des de l’Àrea d’atenció a les persones de l’Ajuntament de la Garriga, s'organitza una jornada de formació, treball i debat, articulada entorn la Llei Integral de Protecció a la Infància i l’Adolescència front a la Violència 8/2021, amb l’objectiu de posar al centre els drets i la protecció dels infants i adolescents.

L’esmentada llei té l’objectiu principal de lluitar contra la violència en la infància, protegir-la i promoure’n els seus drets.

Aquestes són obligacions prioritàries dels poders públics i dels col·lectius que per raó de la seva activitat en tenen encomanada la cura, l’assistència i la formació de qualsevol tipus.

És per aquest motiu que aquesta jornada s'adreça a entitats, associacions i empreses que treballin o es relacionin amb menors, i a les escoles i instituts públics, concertats i privats del municipi, associacions de famílies, al CAP i a personal municipal.

La Jornada es durà a terme el dia 12 de març de 2024, a la sala polivalent de Can Luna, de 10 a 14 hores. Anirà a càrrec d'Almudena González, jurista especialitzada en infància i adolescència del Consell Comarcal del Vallès Oriental, i coordinadora clínica jurídica per a la protecció de la infància i adolescència de la Universitat de Barcelona.

Les persones interessades a assistir-hi cal que omplin el formulari adjunt i l'enviïn al correu electrònic ssocials@ajlagarriga.cat.