Guardó per un alumne de l'EMAD

Última revisió 22-11-2022 13:26
25/11/2022

David Vossen, alumne del cicle formatiu de Creació d’Objecte i Moble, ha estat guardonat en els XI Premis Jordi Pujiula del Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca.

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC) organitza els premis Jordi Pujiula als treballs de recerca de batxillerat i projectes finals de cicles formatius. Enguany, el projecte premiat en la modalitat de Disseny Tècnic i Edificació ha estat l’expositor per a llibres de l’alumne David Vossen per a la llibreria Strogoff de la Garriga. L’expositor alhora actua d’escala mòbil i espai multifunció. És l’obra final del cicle formatiu Creació d’Objectes i Moble del curs 2022-23.

El lliurament de premis va ser el 22 d’octubre a la sala el Torín d’Olot. El jurat va valorar entre d’altres, el grau d’aplicabilitat al món empresarial, el rigor del disseny i de planificació de les fases del projecte, els recursos conceptuals i teòrics emprats, les aportacions innovadores i la viabilitat del projecte, i, finalment, com el projecte s’ajusta a les competències professionals del cicle formatiu de referència.

També han estat seleccionats els projectes de les alumnes Mar Montilla i de Lilly Espín.

El cicle formatiu de Creació d’Objecte i Moble de l’EMAD té com a finalitat formar professionals polivalents amb capacitat d’intervenir en els processos de disseny i construcció d’elements que tenen com a element central la fusta. Aquest s’ajusten a les necessitats amb un enfocament innovador, sostenible i de proximitat al municipi de la Garriga.