Gaudiu de la tardor a la Garriga, amb el Centre de Visitants

Última revisió 29-09-2022 14:04
30/09/2022

Visites a la Doma, al refugi de l'estació, al modernisme... i activitats especials: el Centre de Visitants us ofereix propostes per no parar aquesta tardor.

Aquest mateix dissabte, 1 d'octubre, i com a activitat prèvia a les Jornades Modernistes, podreu participar a l'itinerari guiat "Descobrim paisatges de novel·la modernista". I diumenge, podreu saltar a l'època medieval amb una visita a la Doma.

Els dies 8 i 9 d'octubre, es faran microvisites i itineraris guiats relacionats amb el modernisme, ja que se celebren les Jornades Modernistes de la Garriga.

Dissabte 15 d'octubre, es programa una visita al refugi antiaeri de l'estació i diumenge 23, una sortida guiada de marxa nòrdica.

Durant novembre, la Doma, el refugi, el modernisme de la burgesia i el camp d'aviació de Rosanes protagonitzaran les visites programades.

Ja al desembre, s'ofereixen una visita al refugi i l'itinerari guiat "El modernisme de la burgesia". A més, el 17 de desembre, s'ha programat l'activitat detectivesca "Desperta Holmes! El cas de la Doma... Edició especial Nadal".

Podeu consultar la programació d'activitats amb detall en el document adjunt i a www.visitalagarriga.cat. Totes les activitats requereixen de reserva prèvia. Per informació, preu i inscripcions us podeu adreçar a info@visitalagarriga.cat i al telèfon 610 477 823.