'Fem poble!' amb el comerç local

Última revisió 12-04-2019 11:08
05/12/2018

L’àrea de Comerç de l’Ajuntament arrenca la campanya Fem poble!, que vol posar en valor el paper del comerç local, i el tracte professional i de confiança que comporta, en la vida del municipi.

La campanya preveu, entre altres accions, missatges a les xarxes socials, un concurs d’Instagram, formacions diverses pels comerciants i visites a altres localitats per conèixer casos d’èxit. També s’ha programat, pel dia 22 de desembre, durant el mercat setmanal, la jornada Comprar al mercat té premi, per la qual tothom qui hi realitzi compres entra en el sorteig de diferents regals.

També, durant el Nadal, els infants d’entre 6 i 12 anys estan convidats a buscar en Cagarric en els aparadors dels comerços. Quan el trobin, cal que demanin el segell, que se’ls posarà en una butlleta. Un cop aconseguits els 5 segells de cadascun dels sis trams comercials, han de dipositar la butlleta a la bústia vermella que trobaran a la plaça de Can Dachs. La canalla participant entrarà en un sorteig que es farà el dia 7 de gener en directe a Ràdio Silenci.

Dins del projecte Fem poble! també s’engloba la reubicació de les parades del mercat, que es va fer efectiva el dia 17 de novembre, i la campanya Obre’l aquí, una iniciativa que convertirà locals buits en aparadors temporals amb l’objectiu d’impulsar la implantació de nous negocis al municipi i ampliar la xarxa comercial.

Fem poble
Fem poble

Et pot interessar