Els Tres Tombs tornen a passejar per la Garriga

Última revisió 10-04-2024 11:27
11/04/2024

Un any més, els Tres Tombs faran el seu passant pels carrers del municipi, acabant amb la tradicional benedicció a la plaça de l'Església.

La jornada començarà amb l'esmorzar de traginers al parc dels Pinetons, de 9 a 11 hores.

Després, es farà la concentració de carros, cavalls, amazones i genets, a la plaça dels Tres Tombs. D'allà, el passant anirà pels carrers Moranta, Calàbria, Cardedeu, plaça de l’Església (on es farà la benedicció, a les 12.30 hores) i Passeig, per acabar retornant cap a la plaça dels Tres Tombs passant per el centre.

Enguany, participen al passant dels Tres Tombs més de 25 carros, tant de passeig com de pagès, destacant un carro de tres cavalls de tir carregat d'escombres i un carro de tres mules carregat de cistells i bales de cotó. També participaran al voltant de 40 amazones i genets de diferents hípiques i centres del món del cavall.

Les persones i entitats participants provenen majoritàriament del Vallès Oriental, però també del Vallès Occidental, d'Osona, del Maresme, de l'Alt Empordà, del Barcelonès i del Gironès.

També participaran, obrint la comitiva del passant, els Geganters i Grallers de la Garriga, associacions de famílies d'escoles de la Garriga i l'Associació Agrària la Garriga, que tancaran la passada amb els seus tractors.

Et pot interessar