Elliott Murphy Band al Teatre de la Garriga

Última revisió 15-10-2019 12:45
15/10/2019

Elliott Murphy pujarà a l'escenari del Teatre de la Garriga el proper 26 d'octubre a les 20 h, per oferir un concert molt especial amb l'Elliot Murphy Band al complet. Les entrades ja es poden comprar a www.teatrelagarriga.cat.

El mateix dia, però a les 17 h, al Cinema Alhambra s'hi projectarà el documental The Second Act of Elliott Murphy, guardonat amb el Premi del Públic al Festival de cinema Dock of the Baya Sant Sebastià. Aquest documental dirigit per Jorge Arenillas, explica la transició de la carrera del novaiorquès dels Estats Units a Europa.

Elliott Murphy és un músic novaiorquès que viu a París des de fa trenta anys. Rocker, compositor, escriptor i poeta urbà, Murphy va irrompre de forma contundent en la història del rock l’any 1973, amb la publicació de l’àlbum Aquashow, considerat un clàssic del gènere. Des d’aleshores, ha publicat més trenta-cinc àlbums, amb una molt bona acollida per part de la crítica especialitzada. La seva obra ha gaudit del reconeixement de grans noms de la música com Lou Reed, Tom Petty, John Mellencamp, Elvis Costello i Bruce Springsteen.

Murphy, sempre de gira i en constant sintonia amb els fans, toca sovint a Catalunya. En aquesta ocasió, visita de nou la Garriga, acompanyat de cinc músics majúsculs que formaran una banda de luxe sobre l’escenari del Teatre de la Garriga.

Elliott Murphy
Elliott Murphy