El Teatre de la Garriga reobre amb dos propostes plenes d'humor

Última revisió 23-11-2020 12:29
23/11/2020

El Teatre de la Garriga, que aposta per la #CulturaSegura, reobre aquest cap de setmana amb més humor que mai.

L'equipament municipal, que segueix fil per randa les mesures de seguretat sanitàries vigents a cada moment, programa l'espectacle Degénerate mucho de las XL (dia 28) dins el 25 N i el Planeta M. Art del clown Marcel Gros (dia 29).

Així dissabte, a les 20 h, es podrà gaudir de Degenérate mucho. Un espectacle amb música en directe i molt humor que reflexiona sobre la construcció social del gènere i que sacseja la identitat del públic. L'espectacle comptarà amb activitats complementàries per a nens i nenes de 3 a 12 anys als qual s’hi poden inscriure a info@teatrelagarriga.cat.

Diumenge, les famílies seran les protagonistes del planeta imaginat pel gran pallasso Marcel Gros. L'espectacle, recomanat a partir de 3 anys, descobreix els beneficis de treballar la imaginació i la creativitat en un món de música, paraules, formes, colors i moviment 

Les dues actuacions es faran per streaming per la gent que no es pot desplaçar pel confinament o pels que volen l'opció de veure-ho des de casa, a un preu especial. 

Les entrades estan a la venda a www.teatrelagarriga.cat.

Les propostes culturals d'aquest cap de setmana es completaran amb un concert del Terra de Sons i les dues propostes del Centre de Visitants. Podeu consultar horaris a l'agenda del web

Las Xl al Teatre de la Garriga
Las Xl al Teatre de la Garriga