Del musical a la belle chanson, tot passant pel circ o el jazz

Última revisió 10-02-2020 09:00
10/02/2020

El Teatre de la Garriga – El Patronat engega una nova temporada.

El musical Carmina Burana inaugurarà la nova temporada del Teatre de la Garriga –El Patronat el proper 15 de febrer, en un concert que farà reviure l’obra del compositor alemany Carl Orff. La nova programació també portarà a la Garriga l’espectacle d’humor Stand Up and Fall Down, de Peter Shub, un director d’escena i  pallasso que ha treballat en alguns dels circs més coneguts del món. Shub oferirà, el 14 de març, una comèdia física minimalista que farà riure totes les generacions.

Altres propostes de la nova temporada seran el concert La tendressse, en què Anna Roig i Àlex Cassanyes retran un homenatge a la belle chanson el 21 de març, dins el festival Terra de Sons. El jazz pujarà a l’escenari el 23 de maig de la mà del saxofonista malagueny Enrique Oliver que, convidat pel Festival de Jazz de la Garriga, interpretarà el seu treball Incerteza.

Totes tres espectacles comptaran amb el servei d’acolliment infantil del Teatre, on nens i nenes poden gaudir d’un taller artístic inspirat en la temàtica de les obres (cal reservar la plaça a info@teatrelagarriga.cat).

El concert Lieder del Cor Sarabanda, el 28 de març, i la representació d’Els Porucs del Grup Esplai Teatre, el 24 de maig, completaran una temporada farcida de propostes. 

 

Belle Chanson
Belle Chanson