Cuinar amb productes de mercat

Última revisió 30-10-2019 14:22
31/10/2019

Els actes de commemoració dels 60 anys del mercat van culminar, el passat 26 d’octubre, en una demostració gastronòmica a la plaça de l’Església, on els cuiners Albert Felipe (El Nou Trull) i Pau Gener (Vinòmic) van cuinar davant d’un públic curiós i animat amb la proposta.

Tots dos cuiners van elaborar les seves receptes en directe, explicant-ne els passos i fent evident que amb els productes frescos del mercat de la Garriga es poden preparar plats deliciosos. El receptari de la jornada es va repartir entre les persones assistents, i també es pot consultar aquí.

Durant els dos dissabtes de celebració de l’aniversari del mercat, l’Ajuntament va repartir prop de 1.000 bosses de compra inèdites i 2.000 fulletons sobre la història d’aquest espai comercial. Un total de 22 persones, entre paradistes i clientela, van participar en la gravació de vídeos sobre les seves experiències de compra o venda al mercat de la Garriga.

Documents adjunts

Enllaços