Crida a totes les dones del Montseny

Última revisió 21-12-2020 12:52
29/12/2020

La Reserva de la Biosfera del Montseny està elaborant un Directori de Dones Expertes del Montseny amb l’objectiu de donar visibilitat a les dones del territori.

Per participar-hi, cal omplir un formulari disponible a la pàgina web de la Reserva de la Biosfera del Montseny. L’acció s’emmarca en el Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible de la Reserva de la Biosfera del Montseny i s’està portant a terme amb el suport de l’associació L'Etnogràfica.

Una dona experta és aquella que compta amb coneixements i saber fer practicats en els àmbits tant professional i acadèmic com quotidià, comunitari i activista, adquirits a través de formació reglada o bé de la pràctica quotidiana. Expertes, per tant, són totes les dones en la seva diversitat i experiències.

L’objectiu d’aquest Directori de Dones Expertes del Montseny és aplegar un ventall el màxim d’ampli possible d’experteses i que hi estiguin representades la diversitat de dones del territori amb edats, recorreguts vitals i formes d’adquisició del saber diversos.

El Directori de Dones Expertes del Montseny constituirà un valuós recurs per fomentar i donar visibilitat a la representació pública de les dones del territori així com la seva participació en la societat ja sigui mitjançant activitats i xerrades, reportatges als mitjans de comunicació, desenvolupament de treballs específics, etc. 

Adreçat a les dones de la Reserva de la Biosfera del Montseny, per poder participar en el projecte cal omplir aquest formulari. Amb la informació aplegada es crearà el Directori de Dones Expertes que, properament, estarà disponible a la pàgina web de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible de la Reserva de la Biosfera del Montseny i dels Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) s’està portant a terme amb el suport de l’associació L’Etnogràfica. Antropologia per a la transformació social.

 

Dones
Dones