Comença el porta a porta

Última revisió 28-04-2022 15:42
29/04/2022

Aquest divendres 29 d'abril arrenca el servei de recollida de residus porta a porta, un model que permetrà reciclar més i millor.

El servei arrenca amb amb les fraccions d'orgànica i paper i cartró. La recollida es farà 4 dies a la setmana, seguint el calendari establert.

Canviem contenidors per cubells

En els darrers dies, s'han estat retirant els contenidors, començant pels soterrats, i paulatinament, els de superfície.

Durant les darreres setmanes del mes d'abril, la ciutadania ha pogut anar a recollir els seus cubells i bosses per poder fer el porta a porta.

Fins ara, s'ha lliurat un 66% dels kits destinats a la ciutadania i un 40% de les targetes pels veïnats que han d'utilitzar les àrees d'aportació tancades.

Pel que fa als comerços, un 35% ha rebut els seus cubells i bosses (adequats a les necessitats de cada activitat).

A partir del proper dilluns, 2 de maig, i fins al dia 13, a Can Luna se seguiran repartint kits de cubells i bosses per a aquelles persones que encara no l'hagin pogut recollir. Serà les tardes de dilluns a divendres, de 15 a 21 hores.

I a la plaça de Can Dachs, també a partir del 2 de maig, quedarà habilitada l'oficina del porta a porta, a la sala d'exposicions Andreu Dameson. Aquest serà el punt on la ciutadania s'hi ha de dirigir per resoldre dubtes, buscar solucions a problemes concrets, demanar la targeta per accedir a l'àrea d'emergència en situacions excepcionals, etc.

També seguiran en funcionament permanent el telèfon 900 100 672 i el correu residuzero@ajlagarriga.cat per atendre totes aquelles persones que necessitin acompanyament.