Arrenca el procés participatiu de l'Espai Jove

Última revisió 19-10-2021 16:21
18/10/2021

A partir d'aquest dilluns 18 d'octubre, el jovent garriguenc pot participar al procés per triar el nom i els serveis del nou Espai Jove, ubicat a Can Luna.

I ho pot fer responent una enquesta, a la qual es pot accedir a través d'aquest enllaç, on es demana, entre altres coses, quins materials hauria de tenir el nou equipament, amb quins serveis d'acompanyament hauria de comptar o quines activitats hauria d'acollir. Estan cridades a participar les persones d'entre 12 i 29 anys.

A banda de l'enquesta, però, des de l'àrea de Joventut s'han programat una sèrie d'activitats per donar a conèixer el procés participatiu. Així, fins al 27 d'octubre, es faran "passaclasses", és a dir, dinàmiques participatives en els instituts per donar a conèixer el procés i escollir els membres d'un grup motor representatiu.

També durant l'octubre, es faran trobades amb grups de joves i entitats, així com amb personal tècnic municipal.

I el 29 d'octubre, a partir de les 18 hores, s'ha organitzat una jornada festiva de presentació del nou Espai Jove que, sota el títol de "Joves! Aterrem a Can Luna!" convida tothom a conèixer el procés participatiu. Hi haurà una trobada de DJs, exhibicions, concursos i tastets de tallers i també es faran accions per començar a "teixir" el nou Espai Jove. A més, seran presents la parada del pla C17 i el Punt Lila.

Durant el mes de novembre, es faran dinàmiques participatives en els cursos de 4t d'ESO, visites guiades a l'equipament i diferents accions per triar el nom.

Comencem a teixir el nou Espai Jove
Comencem a teixir el nou Espai Jove