Aquest Nadal, activitats, tallers i fotos amb el Cagarric!

Última revisió 10-12-2021 09:41
09/12/2021

L'ASIC ha preparat una campanya nadalenca per posar en valor el comerç local, amb activitats infantils i amb la presència del Cagarric.

Amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat al carrer, l'ASIC ha preparat una campanya nadalenca que inclou diverses activitats infantils, que s'aniran celebrant a diferents punts del municipi durant el mes de desembre.

Així, dissabte 11, al matí, de 10 a 13.30 h, a la plaça Can Santa Digna del Barri de Dalt, els infants podran participar en el taller El racó del conte. Qui ho vulgui, també podrà fer-se fotos nadalenques en un fotomaton.

A la tarda, de 17 a 20.30 h, a la plaça de l'Església hi haurà també el fotomaton. A més, es realitzarà un taller de decoració de marcs de fotografies.

Dissabte 18 de desembre, el fotomaton es col·locarà al barri de Montserrat (a la plaça del costat de la Moreneta), de 10 a 13.30 h. També es durà a terme el taller El racó del conte.

I de nou, a la tarda, la plaça de l'Església acollirà, de 17 a 20.30 h, el fotomaton i el taller de decoració de marcs fotogràfics.

A més, tant el dia 11 com el dia 18 de desembre, el Cagarric voltarà matí i tarda per la Garriga. Però no només això, sinó que des d’aquest any, l’ASIC disposa de tres Cagarrics de tamany natural per tal que els infants es puguin fer fotos als diferents barris.

Campanya nadalenca de l'ASIC
Campanya nadalenca de l'ASIC