Aquest dissabte, Festa de la Llum!

Última revisió 30-11-2023 14:06
28/11/2023

Dissabte 2 de desembre, a les 18.30 hores, se celebra la Festa de la Llum, que donarà el tret de sortida a la celebració del Nadal a la Garriga.

Aquest dissabte, la Garriga donarà la benvinguda al Nadal amb la Festa de la Llum, que comptarà amb la maga Joana Andreu com a mestra de cerimònies. A banda de la tradicional xocolatada, la façana de l’Ajuntament es convertirà en l’escenari d’un impressionant espectacle de dansa vertical.

Enguany, a més, els llums de Nadal comptaran amb un nou element: una bola de Nadal gegant feta de llums, on us podreu fer les millors fotografies de record. Estarà situada a la plaça de Can Dachs.

I l’endemà, 3 desembre, se celebrarà la Fira de Nadal del barri de Dalt, al carrer Negociant, amb parades de regals i artesania.

Compra i consumeix local!

L’Ajuntament engega una campanya per incentivar el comerç de proximitat. I és que des del mateix dia 2 i fins al dia 10 de desembre, tothom que compri o consumeixi a la Garriga (comerços, restauració, Centre de Visitants...) per un valor a partir de 10 €, entrarà en el sorteig de cinc experiències per a dues persones, que inclouen una ruta turística, un circuit a un balneari, un àpat en un restaurant i una entrada al Cinema Alhambra.