Ajuts per impulsar la Borsa d'habitatge municipal

Última revisió 23-09-2019 13:56
26/09/2019

Amb l’objectiu d’impulsar la Borsa d’Habitatge, l’Ajuntament ha creat diferents línies de subvenció específiques per potenciar-ne l’ús i destinades a persones propietàries.

S'ha obert la convocatòria per l’atorgament d’ajuts econòmics per llogar habitatges mitjançant la “Borsa d’Habitatge”. L’ajut és per finançar a les persones propietàries d’habitatges que el lloguin a través de la “Borsa d’habitatge”. Es pot demanar per habitatges que es lloguin a partir del 20 de setembre de 2019 i fins el 15 de novembre de 2019. 

I també la convocatòria per l’atorgament d’ajuts econòmics per arranjaments d’habitatges que es lloguin mitjançant la “Borsa d’habitatge”. Les ajut és per finançar a les persones propietàries d’habitatges que per poder-los llogar a través de la “Borsa d’habitatge” han de fer arrendaments, ja sigui per adequar-los per poder llogar o per complir els requisits que es demanen: cèdula d’habitabilitat i certificat d’eficiència energètica). Es pot demanar per habitatges que es lloguin a partir del 20 de setembre de 2019 i fins el 15 de novembre de 2019. 

Per més informació podeu demanar cita a la Borsa mitjançant el correu habitatge@ajlagarriga.cat o trucant al 938605285.

punt informacio
punt informacio