Activitats del Centre de Visitants pel darrer trimestre

Última revisió 20-09-2021 14:13
22/09/2021

El Centre de Visitants encara el darrer trimestre de l'any amb una programació carregada de visites guiades, activitats per a tota la família i rutes especials.

La Doma, el refugi antiaeri de l'estació, el camp d'aviació de Rosanes, la vil·la romana de Can Terrers, el Modernisme... visitants i garriguenques i garriguencs tenen al seu abast visites i itineraris guiats per conèixer de primera mà la història i el patrimoni de la Garriga. I és que el Centre de Visitants ja compta amb la programació per aquest darrer trimestre de l'any.

A banda de les visites habituals, també s'han programat activitats familiars i dues rutes especials: una al Rec Monar i una altra al Sender de la Doma.

A més, el Centre ha preparat també amb una programació especial durant les Jornades Modernistes de la Garriga, amb microescenes teatralitzades de l'arquitecte Raspall, una jornada de portes obertes a Can Raspall i l'itinerari guiat El modernisme de la burgesia.

Durant l'octubre, l'horari del Centre de Visitants romandrà obert de dimecres a diumenges i festius, de 10 a 14 hores, i els dissabtes també de 16 a 19 hores. En els mesos de novembre i desembre, obrirà dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 14 hores. 

Tota la programació del Centre de Visitants es pot consultar a www.visitalagarriga.cat i a www.lagarriga.cat/actualitat/agenda.

Vil·la romana de Can Terrers
Vil·la romana de Can Terrers