2a edició del concurs d'instagram

Última revisió 14-07-2016 12:53
14/07/2016

El Brou del Mestre i l’Ajuntament de la Garriga, a través del canal social Instagram, tornen a organitzar un concurs fotogràfic.

Els participants, que han de ser seguidors del perfil de l'Ajuntament i el del brou del mestre, poden escollir  presentar-se a les categories de Festa Major (etiquetades #en_Gresca) i a la de la campanya Festa Major lliure de sexisme N+O=NO ( etiquetades #NOESNOLG) .

Les persones participants, que podran publicar tantes imatges com vulguin a les dues categories, poden fer-ho del 28 de juliol al 3 d'agost en el cas de les de Festa Major i del dia 18 de juliol fins el dia 6 d’agost a les de la campanya. 

Podeu trobar les bases al document adjunt.

foto instagram la garriga
foto instagram la garriga

Et pot interessar