Es crea un cens de masies aïllades

Última revisió 28-06-2017 12:15
12/07/2016

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) treballa en l’elaboració d’un cens de les masies i les cases aïllades del municipi per a la prevenció dels casos d’emergència.

De moment, ja s’han visitat un desena de cases aïllades que pertanyen al terme de la Garriga i s’han fet entrevistes amb les persones que hi viuen. L’AVPC necessita saber les dades bàsiques de la casa i si es disposa d’estris o maquinària, menjar i aigua o de tot allò que pot ser necessari en cas de quedar aïllat en una situació d’emergència. També es pregunta als veïns i veïnes si a la casa viuen infants, gent gran o persones que necessiten alguna medicació o atenció especial.

Tota la informació recopilada quedarà emmagatzemada, a partir d’ara, en un fitxer de dades municipal que només es farà servir en cas d’emergència.

La iniciativa ha tingut un molt bona acollida per part de les persones que viuen en aquestes cases poc comunicades, i l’AVPC ha aprofitat les visites per resoldre altres dubtes sobre què fer en situacions de risc.

Cens de masies aïllades la Garriga
Cens de masies aïllades la Garriga