Un agent cívic informa sobre les obres del C/Calàbria

Última revisió 28-06-2017 12:15
07/07/2016

Des del passat 5 de juliol un agent cívic informa sobre l'evolució de les obres al carrer Calàbria de la Garriga. La persona donarà assistència als vianants i resoldrà possibles dubtes del veïnat i comerciants de la zona.

A més de l'agent cívic, el veïnat té a la seva disposició una bústia de suggeriments situada al forn del Sol i la possibilitat de consultar els informes setmanals sobre l'evolució de les obres al web municipal.

Les obres, que es desenvolupen amb normalitat, afecten fins al núm. 17 del carrer Calàbria. Un cop finalitzada la demolició dels llambordins, els treballs que s'estan duent a terme actualment són la disposició del tub col·lector.

Les obres de reurbanització del tram del carrer Calàbria comprès entre la Biblioteca i el Forn del Sol van començar el passat 6 de juny. L’actuació preveu la remodelació del carrer, que passarà a ser de plataforma única amb prioritat per a vianants.