Un viatge en el temps per la Doma

Última revisió 16-07-2016 13:47
15/07/2016

El Centre de Visitants estrena, aquest estiu, una visita dramatitzada que permetrà viatjar a la Garriga medieval i moderna sense moure's de la Doma. 

Acostar-se a la Doma serà, a partir d'ara, l'inici d'un viatge que, a velocitat vertiginosa, permetrà ser testimonis privilegiats de la Història dels darrers mil anys.

La nova visita tindrà una durada aproximada d’una hora i quinze minuts i combinarà les explicacions d'una guia amb sorpreses i aparicions d'un personatge que anirà canviant a mesura que es vagi traslladant d'època en època. L’activitat acabarà amb un refrigeri que inclourà la degustació de productes locals.

Amb aquesta nova proposta, el Centre de Visitants i l'Ajuntament aposten per un producte apte per a tots els públics, que ha de reforçar la programació estival en horari de vespre i promocionar un espai patrimonial únic.

La nova visita dramatitzada s’estrenarà al públic el 22 de juliol a les 19.30 hores i per participar-hi caldrà una inscripció prèvia (info@visitalagarriga.cat - 931137031 o 610477823). Durant l’estiu, la visita es tornarà a programar els dies 19 d’agost i 2 de setembre. 

 

Més informació a www.visitalagarriga.cat.