Ventura Pons, a l'Alhambra

Última revisió 23-09-2015 11:56
23/09/2015

El director Ventura Pons serà aquest divendres a les 22 h al cinema Alhambra per presentar la seva pel·lícula El virus de la por.

La nova pel·lícula del cineasta català, que és una adaptació a la gran pantalla de l'obra de teatre 'El principi d'Arquimedes', narra els prejudicis i temors que suscita el petó d'un monitor a un nen que plora en posar-se a la piscina per primera vegada.

Pons ha mantingut l'elenc d'actors. Així, Santi Ricart, Roser Batalla, Albert Ausellé i Rubèn d'Eguia encarnen els mateixos personatges que a l'obra. Una de les noves incorporacions respecte la versió teatral és l'actriu Diana Gómez.

La 26a pel·lícula de Ventura Pons vol fer reflexionar sobre aspectes com la "sobreprotecció i les pors" de la societat actual, que va definir com a "terribles" i va lamentar la "correcció política" que impera actualment.

La programació del cinema Alhambra es completa amb Del revés, Un día perfecto i Una semana en Córsega.

 

Vídeos

EL VIRUS DE LA POR TRAILER V O

Enllaços