Atenció a les Víctimes de Trànsit

Última revisió 20-12-2017 11:39
02/01/2018

El Servei Català de Trànsit ofereix ajuda, orientació i informació a les víctimes i afectats per accident de trànsit.

L'equip de professionals del SIAVT dóna atenció a les víctimes i afectats per un accident de trànsit perquè puguin realitzar els tràmits necessaris, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent, i rebre suport i atenció psicològica en la recuperació personal i social davant un accident de trànsit.

L'ajut es fa a través del telèfon 900 100 268 o mitjançant l’apartat de contacte. L'horari d'atenció és de 9 a 20 h els 365 dies l'any.

El SCT ha editat un manual adreçat a les víctimes d’accident de trànsit i als seus familiars. Aquesta guia ofereix orientació en les qüestions jurídiques, administratives, socials i psicològiques que es plantegen arran d’un sinistre.

SIAVT
SIAVT

Enllaços