Artristras presenta el seu nou espectacle

Última revisió 20-07-2015 11:47
20/07/2015

La companyia Artristras ha creat un espectacle que, sota el títol Noctiluca, es presentarà el 24 de juliol a les 19.30 hores al Teatre de la Garriga- El Patronat. Per gaudir de l’obra cal presentar una invitació especial, que es pot recollir a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament (4a planta).

Noctiluca és una obra d’actors, ombres i experiments adreçada a tots els públics que narra la història d’un investigador fascinat per les cuques de llum. A partir del fenomen de la bioluminescència, el públic s’endinsarà en una història de misteri i fantasia i viurà situacions sorprenentment divertides i màgiques.

Per ultimar els detalls d’aquest nou muntatge, la companyia Artristras fa aquest mes una residència tècnica al Teatre de la Garriga.

Artristras
Artristras