Nova edició del programa "Voluntariat per la llengua"

Última revisió 12-11-2014 15:02
12/11/2014

L’Oficina de català torna a organitzar una nova edició del programa Voluntariat per la Llengua. El dia 19 farà un acte de presentació de les noves parelles lingüístiques a la sala d’actes de la Biblioteca Núria Albó a les 19.15 h.

Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

El programa va néixer l’any 2003 i ja hi han passat gairebé 80.000 parelles. És un programa reconegut per la Unió Europa i adoptat a l’Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia), Flandes (Bèlgica).

logo voluntariat per la llengua
logo voluntariat per la llengua