Campanya per augmentar el reciclatge la matèria orgànica

Última revisió 06-02-2015 13:17
13/11/2014

A partir del proper mes de novembre, els veïns i veïnes de la Garriga podran accedir a una nova manera de reciclar els residus orgànics ja que l'Ajuntament repartirà compostadors.

L'Ajuntament els repartirà -de manera gratuïta i a qui ho sol·liciti enviant un correu electrònic a compostatge@ambiens.cat o trucant al telèfon municipal 646 341 176. El nombre de compostadors és limitat per això es respectarà rigorosament l'ordre d'inscripció. L’Ajuntament ha programat, pel dijous 20 de novembre a les 19.30 h, una reunió informativa per a tots els interessats.

La matèria orgànica està formada principalment per restes de menjar i poda, es pot transformar, de manera natural, en compost. El compost és un excel·lent adob per a plantes i arbres, i serveix també com a aliment per a animals.

Paral·lelament, es preveu fer actuacions adreçades als comerços generadors de fracció orgànica (fruiteries, carnisseries, peixateries, bars i restaurants). 

La intenció de l’Ajuntament és superar els 2360 Kg diaris que ara es recullen.

Campanya reciclatge matèria orgànica
Campanya reciclatge matèria orgànica