Juguem en català!

Última revisió 28-05-2024 13:12
29/05/2024

El 28 de maig es va celebrar el Dia Internacional del Joc i des de l’Oficina de Català de la Garriga us volen animar a jugar en català.

Si busqueu jocs i joguines en català o voleu saber com es juga a un joc de taula, el Consorci per a la Normalització Lingüística us ho posa fàcil gràcies al cercador del programa Totjoc que es va crear amb l’objectiu de fomentar l’ús del català a través del joc.

A la pàgina web www.totjoc.cat hi ha un cercador amb els més de 1.000 jocs en català existents amb informació detallada: la durada de la partida, el gènere, el nombre de jugadors, recomanacions d'altres jocs similars... A més, el web conté la informació sobre on es pot comprar cada joc: cada fitxa conté els establiments que el tenen en estoc. I, alhora, en la fitxa de cada establiment es pot veure quins jocs en català té disponibles. 

A tot Catalunya hi ha unes 450 botigues adherides al programa. A la Garriga hi trobareu El petit indi i la llibreria Biset. Allà hi podreu trobar aquell joc en català que busqueu.

El programa Totjoc compta també amb un canal de YouTube on els més jugaires trobaran diversos videotutorials i també les recomanacions de jocs que fan els mateixos botiguers.

Canal a Youtube https://www.youtube.com/channel/UCGmLzhcZugjM_JrqgwZlh8Q/videos

Veniu al Totjoc, veniu a jugar en català!

I si encara us esteu pensant si participar o no al concurs JocEn10, potser els premis us acabaran de fer-vos decidir: un iPad, un any de subscripció a Filmin i vals de l'Abacus!