El Centre de Visitants revalida el segell Biosphere

Última revisió 09-02-2024 15:19
13/02/2024

La Garriga acollirà, el proper 15 de febrer, la Jornada Turisme Vallès 2024, en què es lliuraran les acreditacions Biosphere i Punts d'Informació Turística.

Com cada any el Servei de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental celebra la Jornada Turisme Vallès, la trobada anual del sector turístic de la comarca. Enguany, tindrà lloc el proper 15 de febrer al matí, a Can Luna.

Durant aquesta jornada, es comparteixen les accions previstes de l’any que comença i es lliuren els distintius i certificats Biosphere i Punt d’Informació Turística.

Un any més, el Centre de Visitants de la Garriga, obté el segell Biosphere, un distintiu que fomenta les bones pràctiques en la gestió sostenible al sector turístic. A més, se li atorga un cop més el distintiu Punt d'Informació Turística.

A la Garriga, reben també els dos certificats els Apartaments Sono i l'Hotel Boutique Edelweiss. La Masia Can Sunyer ha estat distingida amb el Biosphere i el HUTB Sigrada i la Masia Rural Ca l'Antic Poi han rebut el Punt d'Informació Turística.

Un total de 43 entitats públiques i privades del Vallès Oriental han estat distingides amb el Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere de l’edició 2023.