Els Pastorets tornen a pujar a l'escenari

Última revisió 09-12-2021 13:31
03/12/2021

L’associació Fem Pastorets torna a programar una nova edició dels Pastorets de la Garriga, que es representarà els dies 25 i 26 de desembre i 8 i 9 de gener.

El text d’aquest any és una adaptació d’Els Pastorets, o l’Adveniment de l’Infant Jesús de Josep Maria Folch i Torres, que porta per títol Els Pastorets. El repte de Déu. El guió és dels directors, Joan Monells i Lluís Pérez, amb la correcció d’estil de Maria Dolors Ventós. Enguany, continua la música en directe durant l’espectacle.

Després de l’experiència de l’any passat amb projeccions i quinze actors, l’entitat té per objectiu és que tothom pugui aparèixer de nou dalt de l’escenari del Patronat (això sí, seguint totes les mesures de seguretat vigents). Així, sortiran a escena més de 75 persones. A més, cal tenir present la quarantena de persones que, en un moment o altre, ajuden a fer realitat la representació. En total, fan possible els Pastorets unes 130 persones.

L’espectacle dels Pastorets de la Garriga compta amb un total de quatre representacions: 25 i 26 de desembre a les 19 h, 8 de gener a les 19 h i 9 de gener a les 18 h. Les entrades es podran comprar a través del web teatrelagarriga.cat.

Agbar dona suport als Pastorets de la Garriga

Fem Pastorets i Agbar han signat un conveni de col·laboració pel qual la companyia de subministrament d'aigua aportarà 2.000 euros a l'entitat cultural. Aquesta aportació econòmica servirà per cobrir part de les despeses que es generin com a conseqüència de la representació dels Pastorets.

Enllaços