Els balnearis de la Garriga se sumen a les Jornades Modernistes

Última revisió 28-09-2021 10:01
29/09/2021

L'Hotel Termes la Garria i l'Hotel Balneari Blancafort se sumen a les jornades amb activitats, àpats i circuits termals a preus especials.

Aquestes activitats tindran lloc dissabte 9 d'octubre.

Començaran amb un circuit termal matiner a l’Hotel Balneari Blancafort, a les 10:30 h i a les 11:30 h. Podeu aprofitar el matí per gaudir d’un circuit a l'spa termal a un preu especial per les jornades: 20€.

Tot seguit, a les 12:30 h, s'ha programat la xerrada-degustació "El vermut com a beguda i factor social". Anirà a càrrec de Joan Tàpias, director del Museu del Vermut de Reus, qui ens aproparà la història d’aquesta beguda i el paper que va jugar a nivell social. Tot plegat, acompanyat d'un tast del vermut elaborat pel museu i d’un aperitiu modernista, elaborat pel xef de l’Hotel Balneari Blancafort, amb bacallà, anxoves, escalivades, formatges... Tindrà un preu de 10€.

Per reservar entrades, cal contactar amb l’Hotel Balneari Blancafort al 93 860 56 00 o info@hotelblancafort.com.

La proposta del Termes

L'Hotel Termes la Garriga, fa una proposta per la tarda de dissabte.

A les 17, a les 18 i a les 19 hores, s'organitza un circuit termal de tarda, també amb un preu especial de 20€.

I al vespre, a les 20:30 hores, podreu assistir a un “Sopar de gala modernista” amb acompanyament musical, per simular l’acabament de l’estiueig i esperant la retrobada de l'estiu següent. El sopar, amb menú modernista a càrrec del xef de l’Hotel Balneari Blancafort, estarà amenitzat pel trio de jazz “Lite Bites” format per Guillem Callejón, Aleix Forts i l’Alfons Bertran. Tindrà el preu especial de 10 €.

L’acte comptarà amb la presència de membres de l’associació modernista de la Garriga que lluiran uns vestits de banys de l’època, realitzats especialment per a l'ocasió.

Per reserva d’entrades, cal posar-se en contacte a l’Hotel Termes tel. 93 871 70 86 o a info@termeslagarriga.com.

Sopar de casament
Foto cedida pel CDH la Garriga