Conveni amb Agbar en suport a les famílies ucraïneses refugiades

Última revisió 14-03-2023 11:55
17/03/2023

L’aportació de 5.000 euros per part d’Agbar servirà per pagar els rebuts del subministrament d’aigua del centre Liceu Politècnic de la Garriga on es troben una cinquantena de persones refugiades.

L’Ajuntament de la Garriga, el Liceu Politècnic i Agbar han renovat el conveni adreçat a ajudar la cinquantena de persones refugiades d’Ucraïna que es troben ubicades al Liceu Politècnic i garantir el servei d’aigua per contribuir al seu benestar.

Aquest fons de solidaritat que s’ha renovat és un ajut que aporta íntegrament Agbar i comporta l’exempció del pagament de la factura de l’aigua per al centre Liceu Politècnic.

El conveni de col·laboració es va iniciar l’any 2022, també amb 5.000 euros.

Altres ajudes de l’Ajuntament

A banda de la renovació d’aquest conveni, l’Ajuntament de la Garriga ha atorgat ajudes econòmiques municipals directes per als casals d’estiu, per a material escolar, per a despeses vàries d’escolarització i per alimentació.

A més de les ajudes econòmiques, les famílies acollides han comptat en tot moment amb el suport tècnic del Servei de Primera Acollida municipal, informant-les, assessorant-les i orientant-les, en un context també nou per a l’Ajuntament, amb les dificultats que això implica.

Des que va esclatar la guerra a Ucraïna, ara fa un any, han arribat a la Garriga unes 120 persones (encara a dia d’avui, en continuen arribant algunes, puntualment).