Comença la recollida de propostes del pressupost participatiu!

Última revisió 28-05-2020 13:56
28/05/2020

El procés, que engega la seva 4a edició, decidirà el destí de 200.000 per a inversions al municipi.

Malgrat l’estat d’alarma, els processos participatius del municipi segueixen endavant. La 4a edició  dels pressupostos participatius arrencarà el proper 1 de juny, amb la recollida de propostes de la ciutadania.

Les aportacions es podran fer fins al 30 de juny però, a causa d la situació provocada per la Covid-19, aquest any no es podran dipositar butlletes en urnes físiques, sinó que caldrà entrar-les al web pressupostparticipatiu.lagarriga.cat , on també es poden consultar totes les condicions de participació.

 

El pressupost participatiu permetrà decidir el destí de 200.00 euros i es demana a la població que presenti propostes en matèries d’inversió que consideri necessàries per al municipi.

Al juliol s’iniciarà  la fase de validació tècnica de les propostes rebudes i a la tardor es preveu fer les sessions participatives per seleccionar els 10 projectes finalistes que, al gener, passarien a votació final.

Coneix les propostes guanyadores de les altres edicions!

Als següents enllaços es poden consultar els projectes guanyadors de les anteriors edicions dels pressupostos participatius i el seu estat d’execució:

4a edició dels pressupostos participatius.
4a edició dels pressupostos participatius.