Activitats per a tothom, a la Fira de la Botifarra

Última revisió 15-02-2024 11:37
15/02/2024

La Fira de la Botifarra va més enllà de la gastronomia i per això, programa activitats infatils, itineraris guiats i propostes per a tots els gustos.

Si veniu en família a la Fira de la Botifarra, els infants trobaran un munt d'opcions per divertir-se, alhora que coneixen el producte estrella de la Garriga. I és que, tant dissabte 2 de març com diumenge dia 3, a l'espai ButiKids, podran participar en tallers d'elaboració de botifarres i hamburgueses, en el concurs de dibuix, podran maquillar-se i fer manualitats, descobrir com són els capgrossos, conèixer com és un hort... dissabte, podran seguir la passejada dels Gegants de la Garriga i diumenge, podran gaudir de l'espectacle de titelles de Cacahuet Teatre Llegenda de bèsties i valentes.

Per a qui vulgui conèixer el patrimoni garriguenc, el Centre de Visitants ha programat itineraris guiats relacionats amb l’alimentació i la gastronomia, i amb el modernisme. Dissabte i diumenge tindran lloc microvisites al modernisme, a les 11 i les 12 h, amb sortida des de Can Raspall. Dissabte a la tarda, a les 17 h, amb sortida des del Centre de Visitants, es farà l'itinerari guiat ·"Els camins del menjar", que acabarà amb tastos d'alguns dels productes que s'han descobert durant la visita (activitat de pagament: preu normal 10 € i tarifa reduïda 7€). Les inscripcions es poden fer a través del correu info@visitalagarriga.cat o del telèfon 610 477 823.

Diumenge, els amants de l'esport i la natura no es poden perdre el tastes de marxa nòrdica que sortirà del final del Passeig a les 10 hores. Es farà una caminada d'uns 5 km pels voltants de la Garriga, a càrrec de Bastons Amunt (es deixaran bastons de marxa nòrdica fins a esgotar existències).

També diumenge, tindrà lloc una de les activitats clàssiques de la Fira: la Botifarra termal (cocció de botifarres amb dilució d’aigua termal). Aprofiteu per fer-ne un tast!