Activitats amb motiu del 8M a la Biblioteca

Última revisió 10-03-2021 17:46
09/03/2021

La Biblioteca Núria Albó ha programat tot un seguit d'actes i activitats especials amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

En col·laboració amb l'ONG Be Artsy, es farà una xerrada telemàtica, el dia 9 a les 19 h,  per mostrar la realitat del Nepal, relacionada amb com es viu la menstruació, on la pràctica chhaupadi obliga a exiliar nenes i dones quan tenen la regla. Les places són limitades i cal fer inscripció.

En relació amb la xerrada, i fins al dia 2 d'abril, el vestíbul de la biblioteca acull l'exposició "La menstruació al Nepal: un turment cultural", un recull de fotografies que il·lustren el chhaupadi.

D'altra banda, la biblioteca també ha preparat un recull bibliogràfic i audiovisual del seu fons documental sobre feminismes i gènres, que podreu consultar fins al 20 de març.

Finalment, fins al 12 de març, l'Hora del Conte es dedica als "Contes per la igualtat de gènere", amb Gina Clotet. Aquestes històries volen desmuntar mites i creences que venen de molt lluny. Els podeu veure al canal de Youtube de la Biblioteca.