Sessió del Consell de Cooperació oberta al públic

Última revisió 16-09-2015 14:24
16/09/2015

El Consell municipal de Cooperació de ?‎la Garriga,? que debatrà la situació de les persones refugiades de Síria, es farà obert al públic.

La sessió es farà dimecres a les 20 h a la sala de Plens de l'Ajuntament.

Durant el Consell, on s’abordarà què pot fer la Garriga per les persones refugiades, és previst que es valori l’aprovació de la Moció de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània proposada pel Fons Català de Cooperació (FCCD), l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

Davant la constatació que hi ha moltes persones que han mostrat interès per ajudar en aquesta crisi humanitària, posem a la vostra disposició el següent formulari, on podeu deixar les vostres dades per tal que ens podem posar en contacte amb vosaltres en el moment en què calgui la vostra col·laboració.

D’altra banda, podeu fer aportacions econòmiques a la campanya de suport endegada des del FCCD, mitjançant el full de compromís que s’adjunta i en què consten les condicions i formes de pagament.