La Garriga viatja en el temps

Última revisió 14-07-2015 12:14
13/07/2015

Aquest cap de setmana la Garriga va tornar a viatjar en temps gràcies a les Jornades Modernistes, que aquest any arribaven a les 4a edició

Una de les propostes més divertides de la programació va ser la visita teatralitzada “La Garriga fa 100 anys”, on el públic podia venir disfressat d’època i recorria diversos espais lligats a l’estiueig i on hi trobava esquetxos teatrals de la mà d’actors i actrius d’Aura Didàctica i Difusió Cultural.

També va tenir molt d’èxit la visita guiada “La forja a la Garriga”, a càrrec de l’arquitecte Lluís Cuspinera, que va incloure una visita a la Serralleria Canamassas i un itinerari per exemples de forja modernista. Per acabar, la visita “La Nit del modernisme” va oferir un recorregut nocturn sobre l’arquitectura de Raspall i la vida al poble al 1900. Les persones participants van conèixer els jardins de Can Barbey, que es van il·luminar per a l’ocasió, així com Can Raspall, el Pou Calent, l’interior de Termes la Garriga o els jardins del Balneari Blancafort, on van gaudir d’un còctel i una exposició fotogràfica.

Altres activitats van ser l’obra de teatre al carrer Action!, de Cia. Argot Teatre; una conferència sobre Santiago Rusiñol, a càrrec de la professora Margarida Casacuberta; una sessió de cinema a la fresca amb projeccions de l’Aplec de Santa Maria del Camí; un taller infantil sobre arts decoratives i el concert “Del Modernisme al Noucentisme”, que va cloure les jornades.

Et pot interessar