Ràdio Silenci presenta la nova temporada

Última revisió 26-09-2024 12:48
30/09/2024

La periodista de RAC1 Laia Coll apadrina la nova temporada de l'emissora local, que es presentarà el dia 4 d'octubre al vespre.

Ràdio Silenci va estrenar el passat 9 de setembre la temporada 2024-2025 amb la posada en marxa dels espais informatius de l’emissora. La graella es complementarà aquest dimecres 2 d'octubre amb l'inici dels espais fets pels més de seixanta col·laboradors i col·laboradores de la ràdio municipal de la Garriga.

Una programació, amb diverses novetats, que es presentarà en societat aquest divendres 4 d’octubre, a les 20 hores a la sala de plens de l’Ajuntament, amb la presència de la padrina de la temporada: la periodista de Sant Celoni, Laia Coll, redactora del Barça a RAC1, micròfon autònom de El Barça juga a RAC1 per quarta temporada, i narradora del Barça femení des del 2021. En el seus inicis va començar a col·laborar a Punt 7 Ràdio Sant Celoni, i el 2010 es va convertir en corresponsal del diari El 9 Nou al Baix Montseny i també va treballar una breu etapa a Ràdio Granollers.

L'acte de presentació de la nova graella de la ràdio municipal de la Garriga, obert a tothom (amb entrada per les dependències de la policia local), s'emetrà en directe de 20 a 21 hores del vespre pel 107.4 de la FM, la TDT, la pàgina web radiosilenci.cat i l'aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Silenci.

Les persones que hi assisteixin, a més de conèixer totes les novetats de la temporada 2024-2025, podran fer preguntes a la periodista Laia Coll. Durant el programa també hi haurà l’actuació en directe de Laura Garriga i Carles Riba.

Pel que fa a les novetats, hi ha la incorporació de cinc nous programes i càpsules temàtiques (entre els quals el programa d’entrevistes Esport Global, amb Oriol Sabata, i el musical, Clàssics Silenciosos, amb Francesc Marco) i el retorn del programa infantil Sense Embuts, presentat per Mariel Sangrà. En total, l'emissora emetrà 22 programes i 14 càpsules temàtiques de producció pròpia.