Regidoria de Joventut i Infància

Durant aquesta legislatura se seguirà treballant amb aquest sector de la població establint estratègies adequades per a les diferents frnages d'edat: infància, primera adolescència i jovent. No només es portaran a terme propostes d'oci sinó també de formació, emprenedoria, emancipació i participació.

Dins del Pla d’Actuació Municipal hi ha el Pla Local de Joventut, que recull les línies principals d’actuació:

  • Millorar l’oferta d’oci d’acord amb diferents franges d’edat
  • Fomentar la participació i l’associacionisme juvenil
  • Mantenir el servei de Punt d’Informació Juvenil que inclou programes d’habitatge, beques per estudiants, emprenedoria, ocupació i serveis de transició escola-treball i accions com xerrades als instituts i al casal de joves, tallers, díptics informatius, etc.
  • Seguir amb el Pla supramunicipal de prevenció de drogues i hàbits saludables C17, que inclou el desplegament d’accions específiques com tallers i activitats als instituts, tarda jove al casal, programes de mesures alternatives, gestió de conflictes als espais d’oci nocturn, gestió de barres de bar, etc.
     

Temes relacionats

Responsable polític

Oficines

Espai Jove Can LunaCtra. Nova, 2808530 - La GarrigaTel. 610 169 297lgterritorijove@gmail.com @espaijovelgHorari Dimarts i Dijous: de 16h a 20h Dimecres i Divendres: de 18h a 20h "Dinamització de l'Espai Públic" amb en Pol Dilluns, Dimecres i Divendres: matins amb cita prèvia

Informació relacionada