L'avanç del POUM, accessible a tothom

Última revisió 13-01-2020 13:02
25/11/2019

El procés per redactar el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la Garriga segueix endavant i té una nova cita el proper 28 de novembre a les 19 h a la Sala de Plens, on es presentaran totes les accions que s’han dut a terme des de l’aprovació de l’avanç del POUM.

Durant el període d’exposició pública, l’avanç del POUM ha rebut 66 suggeriments i propostes de la ciutadania, que han estat analitzats i valorats en l’informe-resum que es presentarà a l’acte públic del dia 28. Tots aquests suggeriments, juntament amb les aportacions dels informes sectorials que s’han sol·licitat al Departament de Territori i Sostenibilitat, es tindran en compte en la redacció definitiva del pla.

A partir de l’aprovació de l’avanç del POUM, al Ple del passat mes de febrer, es va iniciar un procés de participació ciutadana en què veïnes i veïns van conèixer el seu contingut en una presentació pública al Teatre, i en una petita mostra  documental que es va instal·lar a l’Ajuntament. També es van poder fer consultes amb l’equip redactor, es van instal·lar punts d’informació a la via pública, es van fer sessions deliberatives i una sessió sobre urbanisme i perspectiva de gènere, també oberta al públic. Tota la documentació relativa al procés es pot consultar al blog www.poumgarriga.com