Setmana de l'Energia 2020

Última revisió 04-06-2020 13:43
05/06/2020

Tot coincidint amb el Dia del Medi Ambient es presenten diverses accions i recursos virtuals sobre l'estalvi i l'eficiència energètiques.

Amb motiu de la Setmana Europea de l’Energia 2020, que se celebrarà del 22 al 26 de juny, i del Dia Mundial del Medi Ambient, que es comemora avui, la ciutadania pot participar en tot un ventall de propostes digitals.

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona s'han creat i adaptat diversos recursos d'educació i sensibilització ambiental com a recursos virtuals oberts i no territorialitzats.

Així, a l'espai web https://www.diba.cat/es/web/xarxasost/setmana-de-l-energia-virtual s'hi poden trobar diverses propostes i activitats obertes a tothom. Entre aquestes, hi destaquen, per exemple, diferents reptes per fer a casa, jocs educatius, exposicions en línia o webinars oberts a tothom.

Amb aquesta nova edició de la Setmana Europea de l'Energia, que aquest any serà emminentment virtual, es vol explicar i ajudar a fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica en un moment històric en què la gent ha passat moltes més hores a casa, fet que ho fa encara més necessari.