Cap a un poble amb menys cotxes

Última revisió 16-09-2020 13:49
16/09/2020

Pedalem la Garriga i l’Ajuntament organitzen diverses activitats dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

Sota el lema “Per una mobilitat sense emissions", s’han preparat diverses accions de sensibilització.

#ConnectemlaGarriga

A partir del 20 de setembre, el col·lectiu Pedalem la Garriga ofereix l’activitat “Fes el camí la Garriga – Cardedeu”, que compta amb un itinerari senyalitzat i un “track” al Wikiloc de l’entitat. Es tracta de la primera ruta del projecte #ConnectemlaGarriga, amb què el col·lectiu vol afavorir la connexió en bicicleta entre els pobles propers i reduir el transport motoritzat, tant en la mobilitat quotidiana com en l'oci i el turisme. Ben aviat també senyalitzarà rutes fàcils i segures per arribar a l'Ametlla, Granollers, Aiguafreda i Santa Eulàlia.

Activitats de conscienciació

També en el marc de la Setmana de la Mobilitat Pedalem la Garriga organitza la projecció del film El ladrón de bicicletas i el curtmetratge Viatge autopropulsat. Serà dijous 24 a les 20.30 h al cinema Alhambra.

Els dissabtes 19 i 26 de setembre al matí, a la plaça de Can Dachs s’hi podrà visitar l’exposició “50 mentides sobre el cotxe”, una altra proposta de Pedalem la Garriga.

I diumenge 27 a les 12 h, a Can Luna, l’Ajuntament oferirà un espectacle infantil a càrrec de FEFE i Cia. Les persones que hi vagin en bici rebran un obsequi. Us podeu apuntar a mediambient@ajlagarriga.cat

Tot plegat s’acompanya de les actuacions virtuals impulsades per Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat que, a través del seu web, presenten diversos recursos educatius.

Setmana Mobilitat la Garriga
Setmana Mobilitat la Garriga