Cabaret i ball, a les Jornades Modernistes

Última revisió 28-06-2017 11:51
06/10/2016

Les Jornades Modernistes, que es faran del 7 al 9 d'octubre comptaran amb un espectacle de cabaret i un ball dels anys 20. Serà dissabte a partir de les 22 h al Casino.

La companyia La Valenta portarà l'espectacle Cabaret Modernista, una obra còmica i atrevida "per passar una estona divertida recordant i rememorant històries, llocs, cançons i refranys dels nostres avis i àvies i de més enllà". Presenta la història de dues dones treballadores de principis de segle XX, que s'embarquen a una aventura sobre els escenaris de petits cafè-teatre i sales de cabaret com la “Pajarera catalana”, que actualment es coneix com “el Molino”.

I després del teatre, l'espectador podrà seguir vivint als any 20 amb els millors vinils de swing amb el DJ Llamàntol i els Impresentables Hoppers de la Garriga!

Dj Llamàntol punxarà estàndards de jazz que es podien escoltar a les grans sales de ball de Harlem (New York) dels anys 30 i 40. A la seva selecció podreu ballar amb la gran Ella Fitzerald, Louis Armstrong, Dinah Washington o Sidney Bechet, entre d'altres.