Obrim portes, construïm ponts

Última revisió 27-09-2021 15:18
11/10/2021

Els dies 16 i 17 d'octubre tenen lloc unes jornades dedicades a la cooperació, organitzades per La Garriga Societat Civil.

Amb el subtítol Responsabilitats i accions col·lectives front l'Europa de la fortalesa, aquestes jornades busquen crear un espai de trobada i d'intercanvi en un procés per fer xarxa i d'aposta per assumir col·lectivament responsabilitats en la construcció de societats igualitàries i justes.

Arrencaran amb la pintada d'un mural col·lectiu, dissabte 16 d'octubre, de 10:30 a 13 hores a la Torre del Fanal, una performance dirigida pel pintor Daniel Berdala amb l'acompanyament de la música de La Garreggae Sound System.

A la tarda, al Teatre de la Garriga - El Patronat, la companyia Frec a Frec presentarà Siyahamba.

Diumenge, la jornada es trasllada a Can Luna, a partir de les 10:30 hores. Després de l'obertura de la jornada per part de la regidora de Cooperació, Juliet Grau, i de La Garriga Societat Civil, se celebrarà la taula rodona Responsabilitats i accions institucionals, amb Eunice Romero, directora de Migracions, Refugi i Antiracisme de la Generalitat de Catalunya, i David Minoves i Llucià, director del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Clourà la taula l'alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà.

A les 12:00 hores, serà el torn d'una segona taula rodona: Responsabilitats i accions socials i comunitàries, amb Lorraine Leete i Marion Bouchetel, del Legal Centre Lesvos (Grècia); Bruno Álvarez, de No Name Kitchen (Balcans); Carmen Lucía, advocada (Melilla); Ana Álvarez, de Somos Red Canarias - Fundación Atlas; Lamine Saar, del Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes de Barcelona; i Paula Santos, de Mujeres Migrantes Diversas.

Les sessions acabaran amb un dinar.

També es podrà veure l'exposició Les raons de la cooperació, una mostra per la defensa de la cooperació al desenvolupament dels municipis.

Jornades Obrim portes, contruïm ponts
Jornades Obrim portes, contruïm ponts