La Garriga recupera la Festa del Barri de Sant Roc

Última revisió 16-07-2021 13:03
20/07/2021

El proper dissabte 24 de juliol la Garriga celebrarà la restauració de la capella de Sant Roc de la plaça de l'Església.

Durant els darrers mesos, una comissió de veïns i veïnes, comerciants i persones interessades en recuperar aquest element del patrimoni garriguenc ha treballat per aconseguir els fons necessaris per a la restauració de la capella i la recuperació de l’antiga festa que va deixar de celebrar-se cap als anys 50 del segle passat. El cost de la restauració s’ha fet gràcies a les aportacions voluntàries de veïns, garriguenques i garriguencs que hi han volgut col·laborar.

La imatge de Sant Roc va ser restaurada fa uns mesos gràcies a l'Ajuntament de la Garriga, mentre que, amb els aportacions populars, aquests dies s’estan duent a terme els darrers serrells de millora de la capella: manyeria, pintura, retolació i il·luminació.

La restauració de la capella s’inaugurarà dissabte 24 de juliol a partir de les 19 h amb un concert de sardanes i ballables gràcies a la col·laboració de l’Agrupació Sardanista la Garriga.

A la mitja part es durà a terme la benedicció i col·locació del Sant a la capella, juntament amb el Ball de l’homenatge i l’actuació de Grallarriga.