Curs de preparació a l'ACTIC

Última revisió 13-05-2021 12:11
14/05/2021

Des de l’àrea d’Educació i Formació, s’ofereix un curs de preparació per a l’obtenció del Certificat ACTIC de nivell mitjà de 30 hores, els divendres de juny i Juliol.

Es tracta d'un curs gratuït i adreçat a tota la població. L'horari serà de 9 a 14 h, començant el dia 4 de juny i fins al 23 de juliol, amb opció a fer l'examen el dilluns 26 de juliol, un cop hagi finalitzat el curs de preparació.

Les persones interessades en el curs s’han d’inscriure enviant un email abans del 28 de maig a cfernandez@ajlagarriga.cat.

Per a realitzar la prova cal donar-se d’alta a http://acticweb.gencat.cat/ca/ i fer el pagament de la taxa. El departament competent de la Generalitat corregeix els exàmens i  emet l’acreditació corresponent.

El certificat ACTIC pretén:

·         Promoure la capacitació digital de la ciutadania per tal d’assolir una societat del coneixement inclusiva, dinàmica i competitiva.

·         Assegurar l'eficàcia i l’eficiència de l'ús de les TIC en qualsevol activitat.

·         Afavorir la integració de les empreses i entitats en la societat de la informació, mitjançant un estàndard en el mercat de treball.

·         Promoure un increment de la demanda i l'ús de les TIC.

·         Influenciar positivament la qualitat de la formació en TIC.

ACTIC
ACTIC

Enllaços