Les obres del c. Banys comencen el 17 de juliol

Dijous, 6 de juliol de 2017 a les 00:00

Ahir al vespre l'Ajuntament es va reunir reunir amb el veïnat i el comerç del c. Banys per exposar les últimes novetats sobre el projecte de reurbanització.

Les obres començaran el proper 17 de juliol, tenen un termini d'execució de 4 mesos i, per tant, és previst que finalitzin al novembre. La setmana vinent, just abans de l'inici, es duran a terme les cates.

Durant les obres que convertiran el carrrer en una plataforma única amb prioritat per a vianants, es soterraran els serveis de subministrament, que també es renovaran. Alhora, es crearà una xarxa paral·lela d'aigua per evitar possibles talls a la zona durant aquests mesos. 

Els treballs els executarà l'empresa Catalana d'Infrastructures i Serveis Associats SL (CISA) i es faran per fases, com es va fer al c. Calàbria, per minimitzar-ne l'afectació. El projecte licitat és fruit dels acords presos i el treball comú entre veïnat, comerç i Ajuntament.

A la trobada, l'equip de govern va manifestar la voluntat de vetllar perquè les obres es desenvolupin amb la màxima normalitat possible i per garantir una comunicació directa i permanent amb la ciutadania.

Finalment, l'arquitecte del projecte Pere Marièges va subratllar la trascendència d'aquesta actuació per a la Garriga, i va assegurar que la reurbanització del carrer Banys suposa una fita importantíssima en la consolidació d'aquest tram urbà. 

Darrera actualització: 06.07.2017 | 10:46