El departament de Via Pública forma part de l'estructura de l'àrea Territori i Sostenibilitat. Aquesta secció respon a les constants repercussions socials de tota mena que recauen sobre carrers, places, espais públics en definitiva que directa i indirectament utilitzem i gaudim diàriament tots els ciutadans.

Les millores en la via pública es realitzen en bona part a través de la unitat operativa de serveis, que destina part de la seva feina a la millora de les condicions dels espais públics així com a l’increment de les condicions d’accessibilitat de les mateixes.

Amb aquesta nova estructuració, aquest departament de Via Pública, gestiona i autoritza la seva ocupació i ús per:

• Transports, circulació i usos especials de carrers i vials

• Ocupació per taules i cadires d'establiments, per maquinària i estris expenedors, per aparells d'us infantil, expositors publicitaris i/o de mercaderies, etc.

• Concessió d'autoritzacions i gestió de les mateixes, en espais públics, mitjançant el departament interior dins de la mateixa Via Pública anomenat

Notícies

 • 13 de febrer de 2019 L'ascensor a la Torre del Fanal va prenent forma Torre del Fanal

  Continuen les tasques per a la instal·lació d’un ascensor exterior a la Torre del Fanal, un equipament que farà l’espai totalment accessible.

 • 11 de febrer de 2019 Comencen les obres a la Pista 1 Pista 1

  Amb l’objectiu de millorar l’estat i els serveis de la Pista 1, l’Ajuntament inicia avui les obres d’adequació d’aquest equipament esportiu. El projecte preveu l’enderroc de la tanca metàl·lica que delimita la pista per la part superior, a l’alçada del carrer Pere Ballús, que es troba molt malmesa.

 • 5 de febrer de 2019 Regidores i regidors visiten les principals obres en curs Visita d'obres

  Regidors i regidores de la Garriga van participar, dilluns 4 de febrer, en una visita per les principals obres en curs al poble. Amb aquesta visita, des de l’Ajuntament es volia convidar el conjunt de grup municipals del Ple a conèixer de primera mà l’evolució de les obres dels darrers projectes d’aquesta legislatura.

   

Activitats

Darrera actualització: 26.11.2015 | 09:47