El departament de Via Pública forma part de l'estructura de l'àrea Territori i Sostenibilitat. Aquesta secció respon a les constants repercussions socials de tota mena que recauen sobre carrers, places, espais públics en definitiva que directa i indirectament utilitzem i gaudim diàriament tots els ciutadans.

Les millores en la via pública es realitzen en bona part a través de la unitat operativa de serveis, que destina part de la seva feina a la millora de les condicions dels espais públics així com a l’increment de les condicions d’accessibilitat de les mateixes.

Amb aquesta nova estructuració, aquest departament de Via Pública, gestiona i autoritza la seva ocupació i ús per:

• Transports, circulació i usos especials de carrers i vials

• Ocupació per taules i cadires d'establiments, per maquinària i estris expenedors, per aparells d'us infantil, expositors publicitaris i/o de mercaderies, etc.

• Concessió d'autoritzacions i gestió de les mateixes, en espais públics, mitjançant el departament interior dins de la mateixa Via Pública anomenat

Notícies

  • 15 d'octubre de 2018 El nou episodi de pluges deixa 109,8 mm Pluges Congost

    En les darreres 24 hores han caigut 100,4 mm i si hi sumem els 9,4 mm caiguts dissabte, el total és de 109,8 mm entre els dies 13, 14 i 15 d’octubre. Es tracta de l’episodi de pluges torrencials més fort de l’any a la Garriga.

  • 8 d'octubre de 2018 Cauen 54 litres per metre quadrat en menys de 3 hores a la Garriga Tempesta

    La tempesta d’aquest diumenge a la tarda va descarregar a la Garriga 54 litres per metre quadrat entre les 17.55 i les 20.45 h, un aiguat que va causar inundacions i desperfectes en diversos punts del municipi, la caiguda d’alguns arbres i retencions a la C17, degut a l’acumulació de pluja a la carretera, a l’alçada dels Tremolencs.

  • 4 d'octubre de 2018 La supressió de passos a nivell de la Garriga, prevista pel 2019 ADIF

    Representants d’ADIF s’han reunit amb tècnics de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament per a informar-los de l’estat dels projectes de supressió de passos a nivell i de remodelació de l’estació de la Garriga.

Activitats

Darrera actualització: 26.11.2015 | 09:47