El departament de Via Pública forma part de l'estructura de l'àrea Territori i Sostenibilitat. Aquesta secció respon a les constants repercussions socials de tota mena que recauen sobre carrers, places, espais públics en definitiva que directa i indirectament utilitzem i gaudim diàriament tots els ciutadans.

Les millores en la via pública es realitzen en bona part a través de la unitat operativa de serveis, que destina part de la seva feina a la millora de les condicions dels espais públics així com a l’increment de les condicions d’accessibilitat de les mateixes.

Amb aquesta nova estructuració, aquest departament de Via Pública, gestiona i autoritza la seva ocupació i ús per:

• Transports, circulació i usos especials de carrers i vials

• Ocupació per taules i cadires d'establiments, per maquinària i estris expenedors, per aparells d'us infantil, expositors publicitaris i/o de mercaderies, etc.

• Concessió d'autoritzacions i gestió de les mateixes, en espais públics, mitjançant el departament interior dins de la mateixa Via Pública anomenat

Notícies

 • 29 de març de 2018 El Servei Local d'Ocupació, portada del butlletí d'abril portada el garric 167

  El Servei Local d'Ocupació amb els seus programes formatius, d'assesorament i d'acompanyament és el tema de portada del butlletí del mes d'abril.

 • 28 de març de 2018 Les propostes del pressupost participatiu 2018, en marxa arbres

  Ja s’estan treballant les sis propostes guanyadores del procés del pressupost participatiu. Al març s'han plantat els arbres per ombrejar els parcs infantils de la zona Caliues i la Sínia;  ja s’estan elaborant els plànols de la connexió de la Crta Nova amb C/Banys i s’està estudiant els elements a renovar a cada parc infantil. 

 • 14 de març de 2018 Inici de les millores al carrer Sancho Marraco sancho marraco

  Ja han començat els treballs per millorar l’accessibilitat, la seguretat, l’enllumenat i l’arbrat del carrer Sancho Marraco.

 • 1 de març de 2018 La Fira de la Botifarra, protagonista del butlletí de març El Garric 166

  La Fira de la Botifarra, que es farà del 2 al 4 de març, és la gran protagonista del butlletí municipal d'aquest mes.

 • 8 de febrer de 2018 Segon torn d'asfaltat de carrers carrer sant franscesc

  El segon torn del projecte d'asfaltat de carrers, que es portarà a terme aquest febrer, ha començat avui amb els treballs al carrer Sant Francesc en el tram que va del carrer Torrent de la Sínia a la plaça Doctor Montal.

Darrera actualització: 26.11.2015 | 09:47