El departament de Via Pública forma part de l'estructura de l'àrea Territori i Sostenibilitat. Aquesta secció respon a les constants repercussions socials de tota mena que recauen sobre carrers, places, espais públics en definitiva que directa i indirectament utilitzem i gaudim diàriament tots els ciutadans.

Les millores en la via pública es realitzen en bona part a través de la unitat operativa de serveis, que destina part de la seva feina a la millora de les condicions dels espais públics així com a l’increment de les condicions d’accessibilitat de les mateixes.

Amb aquesta nova estructuració, aquest departament de Via Pública, gestiona i autoritza la seva ocupació i ús per:

• Transports, circulació i usos especials de carrers i vials

• Ocupació per taules i cadires d'establiments, per maquinària i estris expenedors, per aparells d'us infantil, expositors publicitaris i/o de mercaderies, etc.

• Concessió d'autoritzacions i gestió de les mateixes, en espais públics, mitjançant el departament interior dins de la mateixa Via Pública anomenat

Notícies

  • 17 de desembre de 2018 Canvis en l'aparcament de la crta de l'Ametlla per la poda dels plàtans poda la garriga

    Durant el proper 18 de desembre es realitzaran tasques de poda a la carretera de l'Ametlla que provocaran canvis en l'aparcament de la zona i puntualment afectaran a la circulació.

  • 30 de novembre de 2018 1400 persones voten al Pressupost Participatiu pressupost participatiu

    Un total de 1400 persones, que han emès 3809 vots, han participat en la votació final del Pressupost Participatiu 2019, una proporció que se situa uns 4 punts percentuals per sobre de la mitjana de participació dels municipis d’entre 10.000 i 20.000 habitants del país que duen a terme una votació d’aquestes característiques.

  • 29 de novembre de 2018 Ja ha sortit el Garric de desembre El Garric 174 desembre 2018

    El Consell d’Adolescents, un nou òrgan de participació per a joves de 12 a 16 anys, és el tema de portada del butlletí municipal del mes de desembre.

Darrera actualització: 26.11.2015 | 09:47