Els bombers voluntaris es traslladaran al nou parc de la Garriga al novembre

Divendres, 28 de setembre de 2018 a les 09:30

Aquesta és la previsió que fa la Direcció General de Bombers, un cop finalitzades les obres de la nova nau per part de l’Ajuntament, i a falta només d’ultimar detalls i col·locar el mobiliari de les instal·lacions, situades al polígon de Can Terrers.

Des de Bombers, el sots Director General Tècnic, Antonio Ramos, s’ha mostrat satisfet amb el resultat dels treballs realitzats a la nau i ha confirmat la intenció de traslladar-hi el cos de Bombers Voluntaris, actualment al Figaró – Montmany, durant el proper mes de novembre.

Ramos també ha destacat la "bona situació estratègica" del nou parc, a tocar de la C-17, una carretera amb un índex de sinistralitat força elevat.

Per la seva banda, l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, ha recordat que “s’han dedicat molts esforços” perquè els bombers “puguin fer la seva feina en condicions”, després de l’endarreriment del projecte de gairebé un any, causat per l’incompliment de l’empresa que l'havia de realitzar en primera instància, a la nau contigua.

El nou parc compta amb dos pisos d’uns 200 metres quadrats. A la planta baixa s’ubica la cotxera i el pis superior acull les oficines, els vestidors i serveis com la sala d’estar, la cuina, el menjador i l’espai de descans per a les guàrdies.

Darrera actualització: 28.09.2018 | 11:49

Imatges

Nau bombers nau bombers