Servei municipal gratuït de recollida, a particulars, de trastos i voluminosos

Servei municipal gratuït que ofereix l'Ajuntament de la Garriga per facilitar, als ciutadans i ciutadanes del municipi, la tasca de desfer-se d'un trasto o voluminós que ja no volen o no necessiten i per garantir que se li doni el tractament mediambiental adequat.

Que entenem per voluminós?

Grans i petits electrodomèstics, mobles, fustes, bicicletes, matalassos i tota mena de trastos que es troben a les nostres llars

Exclosos:

Les uralites i altres elements construïts amb aquest material, bateries, fluorescents, vidres, olis, disolvents, pintures, piles, buidatge de cases senceres i altres elements contaminants. Aquests últims s'han de portar directament a la deixalleria municipal (C. Joan Brossa s/n, Tèlf: 93.744.50.98)

En quines dates es pot fer?

El servei es realitza cada dilluns al matí, prèvia inscripció i descripció dels voluminosos al telèfon d’atenció de CESPA 93 751 00 96.
El nombre de recollides serà d’entre 18 i 20 cada dilluns, si la llista està plena, l’empresa els citarà pel dilluns següent.

 

Qui realitza aquest servei?

L’empresa CESPA - Telf. 93 751 00 96

Altres Informacions d'interès:


- El volum de trastos per persona equival al que ocupa un sofà de 2 places.
- Alhora de fer la petició telefònica de recollida li demanaran el llistat de trastos i voluminosos i l’adreça de la recollida
- Màxim 18-20 peticions diferents 
- Els trastos s'han de deixar la nit abans o el mateix matí abans de les 8:00 AM a la vorera, davant del domicili i de manera que no obstaculitzin el pas dels vianants.
- Si es detecta que s'han deixat més objectes dels anotats, l'excés no es recollirà i a més es podrà iniciar expedient sancionador contra l'infractor.

Quin cost té:

És un servei gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

- Qualsevol particular
- Les empreses, botigues, i comerciants etc només podran sol·licitar aquest servei quan ho sol·licitin com a particulars i per trastos que es trobin als seus domicilis, i no per als que formin part dels seus negocis.

Canals de tramitació:

  • Telefònicament

    Tel: 93 751 00 96 ()

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Plaça de l'Església, 2 - 08530 La Garriga - Barcelona
Telèfon: 93 860 50 50
Fax: 93 871 82 81
Correu electrònic: oac@ajlagarriga.cat
Horari:  
Dilluns de 8 a 19 h Dilluns de 8 a 19 h (fins les 18h per empadronar-se). De dimarts a divendres de 9 a 14 h.
A l'agost, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 05.07.2017 | 11:11