El Servei de Protecció Civil integra i desenvolupa totes les funcions relacionades amb la prevenció, protecció i atenció a la ciutadania del municipi en casos d'emergència o situacions que ho requereixin. És de caire universal i es presta en coordinació amb la Generalitat de Catalunya i els diferents grups operatius de bombers, policia, sanitaris i voluntaris.

El servei tècnic de Protecció civil municipal també redacta i implanta els diferents plans d'emergència i coordinar els plans de recuperació pel restabliment dels serveis.

Dades de contacte:

 

Notícies

 • 9 de maig de 2018 Comencen les obres de la nova nau de Bombers Nova nau bombers

  La previsió és que la nau estigui enllestida per la campanya d’estiu, al voltants de juliol, perquè s’hi pugui traslladar el Parc de Bombers Voluntaris, que actualment es troba al Figaró.

 • 19 de març de 2018 Reconeixement a Protecció Civil la Garriga la 6ª celebració del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya

  L'Associació de Voluntariat de Protecció Civil (AVPC) de la Garriga va rebre un reconeixement especial durant la 6ª celebració del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya pel projecte de recollida de dades i registre de masies aïllades.

 • 12 de març de 2018 La Garriga acull el Dia del Voluntariat de Protecció Civil Dia voluntariat protecció civil

  La Garriga acollirà el proper 17 de març el Dia del Voluntariat de Protecció Civil. La trobada vol fomentar la relació entre les associacions de Protecció Civil i també entre aquestes i la Direcció General de Protecció Civil, creant un espai per compartir experiències i coneixements.

 • 5 de març de 2018 Catàleg de masies per a situacions d'emergència masia la garriga

  Protecció Civil ha acabat d’enllestir el catàleg de les 17 masies i cases aïllades de la Garriga que ha de servir per localitzar i contactar amb la gent que hi viu en cas que succeeixi alguna emergència.

 • 1 de març de 2018 La Fira de la Botifarra, protagonista del butlletí de març El Garric 166

  La Fira de la Botifarra, que es farà del 2 al 4 de març, és la gran protagonista del butlletí municipal d'aquest mes.

Activitats

Darrera actualització: 18.03.2014 | 01:26