El Servei de Protecció Civil integra i desenvolupa totes les funcions relacionades amb la prevenció, protecció i atenció a la ciutadania del municipi en casos d'emergència o situacions que ho requereixin. És de caire universal i es presta en coordinació amb la Generalitat de Catalunya i els diferents grups operatius de bombers, policia, sanitaris i voluntaris.

El servei tècnic de Protecció civil municipal també redacta i implanta els diferents plans d'emergència i coordinar els plans de recuperació pel restabliment dels serveis.

Dades de contacte:

 

Notícies

 • 8 d'octubre de 2018 Cauen 54 litres per metre quadrat en menys de 3 hores a la Garriga Tempesta

  La tempesta d’aquest diumenge a la tarda va descarregar a la Garriga 54 litres per metre quadrat entre les 17.55 i les 20.45 h, un aiguat que va causar inundacions i desperfectes en diversos punts del municipi, la caiguda d’alguns arbres i retencions a la C17, degut a l’acumulació de pluja a la carretera, a l’alçada dels Tremolencs.

 • 28 de setembre de 2018 Els bombers voluntaris es traslladaran al nou parc de la Garriga al novembre Nau bombers

  Aquesta és la previsió que fa la Direcció General de Bombers, un cop finalitzades les obres de la nova nau per part de l’Ajuntament, i a falta només d’ultimar detalls i col·locar el mobiliari de les instal·lacions, situades al polígon de Can Terrers.

 • 20 d'agost de 2018 Nova associació meteorològica el temps

  A principis de l’estiu es va constituir l’Associació Meteorològica de l’Alt Congost - Meteo Saligarda, una entitat formada per amants de la meteorologia de la Garriga i l’entorn.

   

Darrera actualització: 18.03.2014 | 01:26