La Garriga de fa 2.000 anys en imatges

Dijous, 22 d'agost de 2019 a les 00:00

Dins del projecte “Can Terrers, 2.000 anys d’història en 4 passes”, i com a culminació de l’estudi arqueoconstructiu de la vil·la romana de Can Terrers que s’ha fet en els darrers anys, l’Ajuntament està desenvolupant  la reconstrucció virtual de la vil·la i la de diversos moments històrics de tot aquell sector del poble.

El treball, actualment en curs, permetrà mostrar l’evolució del paisatge i del poblament de la Garriga des d’època romana fins al Modernisme i l’actualitat.

A partir d’aquesta reconstrucció, el públic visitant podrà, per exemple, descobrir com era l’interior de la vil·la romana al segle I i conèixer-ne els seus espais principals. El material servirà tant per a un futur audiovisual del camp d’aprenentatge de Can Terrers, com per a senyalitzacions i per futures activitats didàctiques.

Per a aquest projecte l’Ajuntament compta amb un equip de treball integrat per Josep Ramon Casals (especialista en reconstrucció virtual i il·lustració històrica), Ivan Salvadó (arqueòleg i autor de l’estudi arqueoconstructiu de la vil·la romana de Can Terrers); Jaume Oliver (historiador medievalista) i Joan Teixidó (de la productora Sabem.com SCP).

Darrera actualització: 05.08.2019 | 15:25